Black Sabbath Paranoid

Albumomslag

Black Sabbath - Paranoid
Black Sabbath - Paranoid

lyrics

  • Krigsgrise - generaler samlet i deres masser Ligesom hekse ved sorte masser Onde sind, der planlægger ødelæggelse Troldmænd fra dødens konstruktion I markerne brænder ligene Da krigsmaskinen fortsætter med at dreje Døden og hadet til menneskeheden Forgiftning af deres hjernevaskede sind Åh Herre ja! Politikere gemmer sig væk De startede kun krigen Hvorfor skulle de gå ud for at kæmpe? De overlader alt til de fattige, ja Tiden vil fortælle om deres magt sind At gøre krig bare for sjov At behandle mennesker ligesom bønder i skak Vent til deres dommedag kommer, ja! Nu i mørke holder verden op med at blive aske, hvor ligene brænder Ikke mere krigsgrise har magt Guds hånd har ramt timedommens dag Gud kalder På deres knæ kriger grisene kravlende barmhjertighed for deres synder Satan griner spreder sine vinger Åh Herre ja

  • Paranoid - Færdig med min kvinde, for hun kunne ikke hjælpe mig med mit sind, folk tror, ​​at jeg er sindssyg, fordi jeg griner hele tiden hele dagen, tænker jeg på ting, men intet ser ud til at tilfredsstille Tror, jeg mister tankerne, hvis Jeg finder ikke noget at pacificere. Kan du hjælpe mig med at besætte min hjerne? Åh ja, jeg har brug for nogen, der viser mig de ting i livet, som jeg ikke kan finde, jeg kan ikke se de ting, der skaber sand lykke, jeg skal være blind Lav en vittighed, og jeg sukker, og du griner, og jeg græder lykke Jeg kan ikke føle og kærlighed til mig er så uvirkelig. Så når du hører disse ord fortælle dig nu om min tilstand, fortæller jeg dig at nyde livet, jeg ville ønske jeg kunne, men det er for sent

  • Planet Caravan - Vi sejler gennem endeløse himmel Stjerner skinner som øjne Den sorte nat sukker Månen i sølvdrømme Falder ned i bjælker Nattens lys Jorden en lilla flamme af safir dis I kredsløb altid Mens du er nede under træerne Badet i kølig brise Sølv stjernelys bryder daggry fra nat Og så passerer vi forbi den store gud Mars, når vi rejser rundt i universet

  • Iron Man - Jeg er Iron Man Har han mistet tankerne? Kan han se, eller er han blind? Kan han overhovedet gå, eller hvis han bevæger sig, falder han? Er han i live eller død? Har han tanker i hovedet? Vi sender ham bare derhen. Hvorfor skulle vi overhovedet bryde os? Han blev omdannet til stål I det store magnetfelt Da han rejste tid For menneskehedens fremtid Ingen vil have ham Han stirrer bare på verden Planlægger sin hævn, at han snart vil udfolde sig Nu er tiden inde for Iron Man at sprede frygt Hævn fra grav Dræber de mennesker, han engang reddede Ingen vil have ham De drejer bare hovedet Ingen hjælper ham Nu har han hævn Tunge støvler med bly Fyld hans ofre fulde af frygt Løb så hurtigt som muligt Iron Man lever igen

  • Elektrisk begravelse - Refleks i himlen Advar dig om, at du kommer til at dø Storm kommer, du skal hellere skjule dig fra atomvandet Blinker på himlen Vender huse til stier Vender mennesker til ler Strålingssind forfald Robotsind af robotslaver Leder dem til atomgrave Plast blomster, smeltende sol Fading månen falder på Døende verden af ​​stråling Ofre for menneskets frustration Brændende klode af uanstændig ild Ligesom elektrisk begravelsesbål Bygninger, der styrter ned Til jordens knækkende jord Floder forvandlet til mudder Øjne smelter i blod Jorden ligger i dødsleje Skyer gråter efter de døde faldende regn Nem den brændende smerte Elektrisk begravelse Elektrisk begravelse Elektrisk begravelse Elektrisk begravelse Og så på himlen Skinner det elektriske øje Overnaturlig konge tager jorden under sin vinge Himmelens gyldne kor synger Helvede engle klapper deres vinger Onde sjæle falder til helvede Nogensinde fanget i brændende celle

  • Hand Of Doom - Hvad du skal gøre Time er fanget med dig Nu venter du på din tur Du ved, at der ikke er noget tilbage Skift dine tomme regler Du slutter dig til de andre dårer Drej til noget nyt Nu dræber det dig Først var det bomben, Vietnam napalm Desillusionerende, du skubber nålen ind Fra livet undslipper du, virkelighedens sorte drapering Farver i dit sind, tilfredsstiller din tid Åh du, du ved, du skal være blind At gøre sådanne ting som denne At tage det søde, som du ikke kender Du giver Døden et kys Dårligt lille fjols nu Dit sind er fuld af glæde Din krop ser syg ud For dig er det lavt fritid Så slip syrepillen Stop ikke med at tænke nu Du har en god tid baby Men det varer ikke dit sind alt fyldt med ting Du lever for hurtigt Gå ud, hyg dig Ikke flasker det ind Du har brug for nogen til at hjælpe dig Stik nålen ind, ja Nu kender du scenen Din hud begynder at blive grøn Dine øjne ser ikke længere livets virkelighed Skub nålen i Face Deaths syge grin Huller er i din hud Forårsaget af dødbringende stift Hoved begynder at dreje rundt. Du falder ned til jorden. Føler din krop hæve Dødshånd begynder at væve. Det er for sent at vende. Du vil ikke lære Livets pris er høj Nu skal du dø

  • Fairies Wear Boots - Gå hjem, sent i går aftes Pludselig blev jeg bange. Ja, jeg kiggede gennem et vindue og overraskede, hvad jeg så, at Fairy with Boots danser med en dværg, okay nu! Fe bærer støvler, og du skal tro mig Ja, jeg så det, jeg så det, jeg siger dig ingen løgn Ja Fe bærer støvler, og du skal tro mig, jeg så det, jeg så det med mine egne to øjne, godt okay nu! Ja, feer bærer støvler, og du skal tro mig Ja, jeg så det, jeg så det, jeg siger dig ingen løgne Ja Feer bærer støvler, og du skal tro mig, jeg så det, jeg så det med mine egne to øjne, godt okay nu ! Så jeg gik til lægen for at se, hvad han kunne give mig. Han sagde "Søn, søn, du er gået for langt, fordi rygning og trippin" er alt, hvad du gør "Ja

Black Sabbath Paranoide relaterede stillinger

Føj til mine spillelister

Endnu ingen konto? Tilmeld

Iwiw Anubis
Forfatter: Iwiw Anubis

IwIw Profile Musik afspilningslister