Black Sabbath Master of Reality

Albumomslag

Black Sabbath - Mester i virkeligheden
Black Sabbath - Mester i virkeligheden

lyrics

  • Sweet Leaf - LIGE NU! Vil du ikke lytte? Da jeg første gang mødte dig, forstod jeg ikke, at jeg ikke kan glemme dig, for din overraskelse introducerede du mig til mit sind og efterlod mig lyst, du og din slags elsker jeg dig, Åh du ved det Mit liv var tomt, for evigt på en ned Indtil du tog mig, viste mig rundt Mit liv er gratis nu, mit liv er klart Jeg elsker dig søde blad, selvom du ikke kan høre Kom nu, prøv det lige mennesker ved ikke, hvad du ' re om De sætter dig ned og lukker dig ud, du gav mig en ny tro, og snart vil verden elske dig, søde blade

  • After Forever - Har du nogensinde tænkt på din sjæl - kan den reddes? Eller måske tror du, at når du er død, bliver du bare i din grav Er Gud bare en tanke i dit hoved, eller er han en del af dig? Er Kristus bare et navn, som du læste i en bog, da du var i skole? Når du tænker på døden, mister du ånde eller holder du dig kølig? Vil du gerne se paven på enden af ​​et reb - tror du, han er en fjols? Nå, jeg har set sandheden, ja, jeg har set lyset, og jeg har ændret mine måder, og jeg vil være forberedt, når du er ensom og bange i slutningen af ​​vores dage. Kan det være, du er bange for, hvad din venner kan sige Hvis de vidste, at du tror på Gud ovenfor? De burde indse, før de kritiserer, at Gud er den eneste måde at elske på. Er dit sind så lille, at du er nødt til at falde ind med flokken, hvor de løber, vil du stadig håne, når døden er nær og sige, at de lige så godt kan tilbede solen? Jeg synes, det var sandt, det var mennesker som dig, der korsfæstede Kristus. Jeg synes, det er trist, at den opfattelse, du havde, var den eneste, der blev givet udtryk. Vil du være så sikker, når din dag er nær, siger du ikke tror? Du havde chancen, men du afviste den, nu kan du ikke hente. Måske tænker du, før du siger, at Gud er død og væk. Åbn dine øjne, bare indse, at det er ham, den eneste, der kan redde dig nu fra alle denne synd og had Eller vil du stadig håne overhovedet, hvad du hører? Ja! Jeg synes det er for sent

  • Children Of The Grave - Revolution i deres sind - børnene begynder at marchere mod den verden, de skal leve i, og alt det had, der er i deres hjerter De er trætte af at blive skubbet rundt og får at vide, hvad de skal gøre De vil kæmpe verden indtil de har vundet Og kærlighed strømmer gennem morgendagens børn lever i de tårer, der falder i dag Vil morgendagens solopgang bringe fred på nogen måde? Skal verden leve i skyggen af ​​atomfrygt? Kan de vinde kampen for fred, eller forsvinder de? Så I verdens børn Lyt til hvad jeg siger Hvis du vil have et bedre sted at bo i Udbred budskabet i dag Vis verden at kærlighed stadig lever Du skal være modig, eller I dag børn er gravbørn, ja
  • Lord Of This World - Du søger efter dit sind ved ikke hvor du skal starte Kan ikke finde nøglen til at passe til hjertets lås Du tror du ved, men du er aldrig helt sikker på din sjæl er syg, men du vil ikke finde en kur. Din verden blev skabt til dig af nogen ovenfor.Men du vælger onde måder i stedet for kærlighed. Du fik mig til at mestre den verden, hvor du eksisterer. Den sjæl, jeg tog fra dig, blev ikke engang savnet, ja. Lord of this world Onde besidder Lord of this world Han er din bekender nu! Du tror du er uskyldig, du har ikke noget at frygte. Du kender mig ikke, siger du, men er det ikke klart? Du vender dig til mig i al din verdslige grådighed og stolthed.Men vil du vende dig til mig, når det er din tur til at dø, ja?

  • Ensomhed - mit navn betyder det intet. Min formue er mindre. Min fremtid er indhyllet i mørk ørken. Solskin er langt væk. Skyer hænger fast. Alt, hvad jeg besad Nu er de væk. De er væk. De er væk. Åh, hvor kan jeg gå og hvad kan jeg gøre? Intet kan behage mig. Kun tanker er om dig. Du lo bare da jeg bad dig om at blive. Jeg har ikke holdt op med at græde, siden du gik væk. Du gik væk. Du gik væk. Verden er et ensomt sted. Du er alene. Gæt, jeg vil gå hjem, sæt dig ned og stønn. Gråd og tænkning Er alt, hvad jeg gør, minder jeg har Mind mig om dig. Af dig Af dig

  • Void - raketmotorer, der brænder brændstof så hurtigt Op på nattehimlen sprænger de gennem universet, hvor motorerne klynker. Kan det være slutningen på menneske og tid? Tilbage på jorden brænder livets flamme lavt Overalt er elendighed og ve Forurening dræber luften, land og hav Mennesket forbereder sig på at møde sin skæbne, ja Raketmotorer brænder brændstof så hurtigt Op i den sorte himmel så stort Brændende metal gennem atmosfæren Jorden forbliver i bekymring, had og frygt Med de hadefulde slag, der raser på raketter, der flyver til den glødende sol Gennem imperierne fra evigt tomrum Frihed fra det endelige selvmord Frihedskæmpere sendt ud til solen Undslippe fra hjernevaskede sind og forurening Overlad jorden til al sin synd og had Find en anden verden, hvor frihed venter forbi stjernerne i felter af gammelt tomrum Gennem mørkets skjolde, hvor de finder kærlighed på et land en ukendt verden, hvor frihedens sønner gør deres hjem Overlad jorden til Satan og hans slaver Overlad dem til deres fremtid i deres grav Lav et hjem, hvor kærlighed er der for at blive fred og lykke hver dag

Black Sabbath Master of Reality Relaterede stillinger

Føj til mine spillelister

Endnu ingen konto? Tilmeld

Iwiw Anubis
Forfatter: Iwiw Anubis

IwIw-profil