Black Sabbath – Black Sabbath

Albumomslag

Black Sabbath - Black Sabbath
Black Sabbath - Black Sabbath
  • Black Sabbath - Hvad er det, der står foran mig? Figur i sort, der peger på mig Vend dig hurtigt rundt, og start med at løbe Find ud af, at jeg er den valgte Å nej Stor sort form med ildens øjne Fortæller folk deres ønske Satan sidder der, han smiler Ser disse flammer blive højere og højere Åh nej, nej, vær så god Gud hjælp mig Er det slutningen, min ven? Satan kommer 'rundt om svinget, folk løber', fordi de er bange. Folk skal hellere passe sig Nej, nej, tak, nej

  • Troldmanden - Tåget morgen, skyer på himlen Uden advarsel går guiden forbi Kaster sin skygge, væver sin trylleformular Sjove tøj, klingende klokke Aldrig taler bare Bliver ved med at sprede sin magi Onde magt forsvinder dæmoner bekymrede, når guiden er nær Han vender tårer til glæde Alle er glade, når guiden går forbi Taler aldrig Bliver ved med at gå og spreder sin magi Solen skinner, skyerne er gået Alle mennesker giver et lykkeligt suk Han har passeret forbi og giver sit tegn Efterladt alle mennesker føler sig så fine Taler aldrig fortsætter med at sprede sin magi

  • Bag muren til søvn - Syner, der kuppes i en blomst Dødelige kronblade med mærkelig kraft Ansigter skinner et dødbringende smil Se på dig ved din prøve Chill, der dummer fra hoved til tå Iskold sol med frostglød Ord, der vokser, læses til din sorg Ord, der vokser, læses nej i morgen Føl din ånd stige med brisen Mærk din krop falde ned på knæene Sovevæg af anger Vender din krop til et lig Vender din krop til et lig Vender din krop til et lig Sovevæg af anger Vender din krop til et lig Nu fra mørke der springer lys Søvnmur er kølig og lys Søvnmur ligger brudt Solen skinner i du er vågnet

  • NIB - Åh ja! Nogle mennesker siger, at min kærlighed ikke kan være sand Tro mig, min kærlighed, og jeg vil vise dig, at jeg vil give dig de ting, du troede uvirkeligt. Solen, månen, stjernerne bærer alle min segl Å ja! Følg mig nu, så vil du ikke fortryde at du forlod det liv, du førte, før vi mødtes. Du er den første, der har min kærlighed for evigt med mig indtil slutningen af ​​tiden. Din kærlighed til mig skal bare være ægte, før du ved, hvordan jeg Jeg vil føle, at jeg vil føle, at jeg vil føle Oh yeah! Nu har jeg dig med mig, under min magt Vores kærlighed bliver stærkere nu med hver time Kig ind i mine øjne, du vil se, hvem jeg er. Jeg hedder Lucifer, tag min hånd Åh ja! Følg mig nu, så vil du ikke fortryde at have forladt det liv, du førte, før vi mødtes. Du er den første, der har min kærlighed for evigt med mig til slutningen af ​​tiden. Din kærlighed til mig skal bare være rigtig, før du ved, hvordan jeg Jeg vil føle, at jeg vil føle, at jeg vil føle Oh yeah! Nu har jeg dig med mig, under min magt Vores kærlighed bliver stærkere nu med hver time Kig ind i mine øjne, du vil se, hvem jeg er, jeg hedder Lucifer, tag min hånd

  • Onde Kvinder - Jeg ser det ondes udseende i dine øjne. Du har fyldt mig alle fulde af løgne. Sorg vil ikke ændre din skammelige gerning. Du vil bære en andens bitre frø Onde kvinde, skal du ikke spille dine spil med mig Onde kvinde , skal du ikke spille dine spil med mig. Nu ved jeg lige hvad du leder efter. Du vil have mig til at kræve dette barn, du har født. Du ved, at det ikke var ham, og du ved, hvordan det skal være ond kvinde, spiller du ikke dine spil med mig ond kvinde, spiller du ikke dine spil med ond kvinde, spiller du ikke dine spil med mig ond kvinde, spiller du ikke dine spil med mig Ondskab ligger i dine fugtede læber Din krop bevæger sig ligesom en piskespræk Sort kat sover oven på din farvede seng. Du ønsker bestemt, at du kunne se mig død ond kvinde, spiller du ikke dine spil med mig ond kvinde, spiller du ikke dine spil med mig ond kvinde, skal du ikke spille dine spil med mig ond kvinde, skal du ikke spille dine spil med mig

  • Sovende landsby - Rød sol stiger op på himlen Sovende landsby, haner græder Blød brise, der blæser i træerne ro i sindet, føler dig godt tilpas

  • Advarsel - Nu den første dag, jeg mødte dig, kiggede jeg på himlen, da solen vendte alt sløret og tordenværet rullede af havet begyndte at ryste og vinden begyndte at stønne Det må have været et tegn for mig at forlade du godt alene Jeg blev født uden dig, baby Men mine følelser var lidt for stærke Du sagde aldrig, du elsker mig, og jeg tror ikke, du kan, fordi jeg så dig i en drøm, og du var sammen med en anden mand. Du så så ud cool og afslappet Og jeg forsøgte at se ens ud, men nu skal jeg vide dig, fortæl mig hvem har jeg skylden? Jeg blev født uden dig, baby Men mine følelser var lidt for stærke Bare lidt for stærke Nu bevæger sig hele den brede verden, fordi der er jern i mit hjerte, jeg kan bare ikke holde mig fra at græde 'For du siger vi er nødt til at dele Sorg griber min stemme, da jeg står her alene og ser dig langsomt tage væk En kærlighed, jeg aldrig har vidst, jeg blev født uden dig, baby Men mine følelser var lidt for stærke Bare en lille smule også stærk

Black Sabbath

Black Sabbath - Black Sabbath Relaterede sider

Føj til mit bogmærke

Endnu ingen konto? Tilmeld

Iwiw Anubis
Forfatter: IwIw Anubis

IwIw Profile Musik afspilningslister