AMY LEE Going To California

Rejser til Californien (Led Zeppelin)

Tilbragte mine dage med en kvinde uvenlig Røgede mine ting og drak al min vin Fik min mening til at starte en ny start Går til Californien med et ondt i hjertet Nogen fortalte mig, at der er en pige derude med kærlighed i øjnene og blomster i hende hår Tog mine chancer på et stort jetfly Lad dem aldrig fortælle dig, at de alle er ens Havet var rødt og himlen var grå Spekuleret på, hvordan i morgen nogensinde kunne følge i dag Bjergene og kløfterne begyndte at ryste og ryste Som børnene af solen begyndte at vågne Synes at Guds vrede fik et slag på næsen, og det begyndte at strømme. Jeg tror, ​​jeg kan synke. Kast mig en linje, hvis jeg når den i tide, møder du dig deroppe, hvor stien Kører lige og højt For at finde en dronning uden en konge De siger, hun spiller guitar og græder og synger la la la la Kør en hvid hoppe i daggryets fodspor Forsøger at finde en kvinde, der aldrig, aldrig, aldrig er født Stående på en bakke i mit bjerg af drømme At fortælle mig selv, at det ikke er så svært, hårdt, hårdt som jeg Det ser ud til

AMY LEE går til relaterede stillinger i Californien

Føj til mine spillelister

Endnu ingen konto? Tilmeld

Cindy Mart
Forfatter: Cindy Mart